Chicago Pneumatic vælger SoRoTo for at forøge tilstedeværelsen på det danske marked

Chicago Pneumatic, international producent af entreprenørmaskiner, har valgt SoRoTo Maskiner ApS som ny, autoriseret forhandler i Danmark.

 

Med næsten 30 års erfaring indenfor bygge- og anlægsbranchen vil SoRoTo Maskiner ApS understøtte Chicago Pneumatics' vækst på det danske marked og forhandle hele Chicago Pneumatics program af pladevibratorer, benzin- og dieseldrevne generatorer samt betonudstyr.

"Vores strategi er at indgå partnerskaber med producenter af entreprenørmateriel, som leverer enestående pris, kvalitet, design og service", fortæller Ronny Andersen, administrerende direktør for SoRoTo Maskiner ApS.

"For at give vores kunder den bedst mulige service fører vi kun varemærker, som opfylder disse kriterier. Med de særdeles funktionelle, robuste og driftssikre pladevibratorer, generatorer og betonudstyr mener vi, at Chicago Pneumatic opfylder forventningerne til fulde."

SoRoTo Maskiner ApS blev etableret i 1986 og er en førende producent og leverandør af mørtelblandere og transportbånd. Virksomheden beskæftiger 14 medarbejdere og sælger direkte til udlejningsfirmaer, forhandlere i Danmark. For nylig begyndte selskabet at udvide sit produktprogram ved at inkludere produkter fra andre velrenommerede fabrikanter af entreprenørmateriel, som underbygger deres motto om at levere førsteklasses kvalitet og service. På den baggrund har SoRoTo Maskiner ApS indgået aftale med Chicago Pneumatic om at sælge deres program af pladevibratorer, benzin- og dieseldrevne generatorer samt betonudstyr i hele Danmark."Med firmaets indgående kendskab til den danske bygge- og anlægsbranche samt udlejningsindustrien anser vi SoRoTo Maskiner ApS for at være en kompetent partner til at hjælpe os med at udbrede vores tilstedeværelse i hele landet," siger Ralf Majchrzak, forretningsudviklingschef for Chicago Pneumatic i Skandinavien og Baltikum. "Deres ambitioner i forhold til at forsyne kunderne med driftssikkert, smart designet og servicevenligt udstyr er helt i tråd med vores egne ønsker, og vi ser frem til en videreudvikling af samarbejdet fremover."

Som led i forhandleraftalen vil SoRoTo Maskiner ApS give de forhandlere og slutbrugere, som anskaffer Chicago Pneumatic maskiner, omfattende teknisk support og eftermarkedsuddannelse, sådan at de bliver fuldt ud i stand til at servicere deres slutkunder med service og vedligeholdelse.

 

Se mere om Chicago Pneumatic på deres hjemmeside.

 

Kilde: www.altomteknik.dk